View Full Version : how do I add bots to cs 1.6


Unregistered
Feb 20th, 06:51AM
how do I add bots to cs 1.6
what do I type into console

Unregistered
May 4th, 12:44PM
I have the same problem i dont know where to put my bots and also from where to download them pls help me ;-(

Unregistered
Jun 2nd, 02:56PM
u just find a server and download it from there and then u install it are u a noob or something cs freak nerd play on internett bots is for noobs

Unregistered
Jun 10th, 11:41AM
I searched almost every where but cant find the download for bots.My internet is too slow to play online but i want to play bots

Zombie Dude
Jan 26th, 08:50AM
Yeah, I'd like to use bots too for CS v1.6. Do we enable them with a console command? Or do we have to download them somewhere? Come on now, are there any CS experts out there who can help?

your mom
Feb 2nd, 09:41PM
You can download Akimbot from the Downloads section of this site.

Linky link (http://www.cstrike-planet.com/files/6-Akimbot).

DUSHMAN
Oct 22nd, 01:42AM
how do I add bots to cs 1.6

SaNe
Mar 18th, 07:42AM
i'll make it simple for u guys. Here's the url for downloading bots file.Download it and upload it in ur Counter-strike directory or in the dlls file or whatever. Well here it is:

http://mods.counter-strike.com/css/Bots.php

julz
May 30th, 09:25PM
thanks

shortty
Dec 25th, 07:59AM
not working sane be more specific

russ1774
Jan 13th, 10:57AM
how do i play cs 1.6 online?:huh:

RUSLAN1774
Jan 13th, 11:09AM
WHER DO I DOWNLOAD COUNTER STRIKE 1.6?

Ghull
Jan 13th, 01:06PM
www.steampowered.com

harvey121
Mar 8th, 02:02PM
How do you upload files to the directory

stupid geeks
Mar 9th, 12:01AM
to get bots go to bots united search it on yahoo then at the top find a bot called yapb then follow the link then go download the classic, run the installer and install it in the counterstrike dir, it should look something like this: C:\Program Files\Steam\steamapps\uraccount here\counter-strike
and when it asks overwrite cstrike click YES then after start game make a new server and when ur in press the +key and use the menu to add differet skill lvls or quick adds
some maps dont work all the oness that come with cstrike do and also awp map and thats IT

picakokortska
Mar 31st, 08:44AM
bot_add




:D

MinhMan99
Apr 10th, 06:44AM
hi.
So.... if you want to have vot in your game....

1.open cs 1.6 or cs source and click on "New Game" and choose your arena
2.like normally choose your team and open the "console" by clicking the button under Esc
3.now you have to write :

bind f8 bot_add_ct

4.next up you write

bind f9 bot_add_t

5. and the last one you write:

bind f10 bot_kill

after you did these 5 steps you close the console and return to the game and press the button f8 to add a counter terrorist BOT, f9 to add a terrorist BOT and f10 kill all BOTS.

well and thats all. Have fun

MronE
Jul 24th, 12:37PM
....this....is...for....SOURCE. lol but bots arent that useful anyway =\

Easy Clarence
Aug 1st, 08:28AM
You also can choose profiles like the Legend sniper bot Zed like

bot_add_ct Zed

He comes!

asdasdw
Aug 18th, 10:51AM
DUDE
its not working
it says .dll is not a alid image of windows folder!!!!!!!

navNeet
Sep 1st, 04:18AM
hey there is an easy way to add bots in counter strike 1.6.


just dwnload Zbot from any site. ( open google and search for it, u will get many of them.

now carefully extract files to designated folders.

you will have to replace some files from installed location. u will have to replace zbot files to ur game folder.

for further query mail me at---

navneethere08@rediffmail.com

Aspire4535
Nov 10th, 10:41AM
Press console and then type bot_add then hit enter.

Which is auto add bot into the game.

It might take a minute to refresh.

123321
Nov 10th, 10:48AM
Just press this symbol " ~ " and then type bot_add

Hashim
Nov 25th, 02:18PM
do u guys know any bots for cs 1.6 non-steam version please and could you also tell me where to save it :) here my e-mail if u can reply hash_95@yahoo.co.uk

katrina
Nov 30th, 02:02AM
i did all the 5 steps but still no bots come out...

Ismael Fareed
Dec 25th, 12:43PM
I have the same problem when i play cs there is no 1 to kill

zmus
Jan 14th, 12:08AM
link plssss
:(

hfjvhmvcjhcdnv
Jan 19th, 07:42AM
what do i do if it sais that the comand is unknown comand

chin_2096
May 17th, 12:44AM
so uhm , how do you EXACTLY add a bot ? in the correct way ? in cs 1.6 ?

Ghull
Jun 11th, 06:45AM
set mp_limitteams 0
bot_add_t or ct ex. bot_add_t 10 will add 10 bots to terror if mp_autoteambalance is set to 0
or
bot_quota ex.bot_quota 7 will add 4 bots to a team and 3 + you to the other one so in the end will be 4x4

V A T
Jun 11th, 07:28AM
open consol n typ
bot_quota 9
ok that nomber bepends upon us

John 77
Jun 25th, 08:47PM
guys please help me, how do i need to add bots i can't play now, there is no bots :mad:

me
Aug 1st, 07:48AM
or its not on steam cos theres no servers on the old half life things without steam

stekaren
Oct 5th, 08:30AM
add bot commands

answerguy
Dec 25th, 01:25AM
C:\PROGRAM FILES\VALVE\cstrike

strugler
Feb 18th, 02:16AM
guys, im sorry if i sound stupid on this but i am not 1 to hang much infront of a pc, but i hav downloaded ct 1.6 and a bot program from brothersoft as well as the akimbot program. installd it in c:/ programs/valve/steam/steamapps/username/counter strike/cstrike/dlls and i still can't figure out y i cant add the bot on my personal server. is there any1 that can please assist me in this please:huh:

botlike :P
Apr 14th, 08:31AM
jus addd dis following command in thr mother server console ...

B
bot_add_ct or replace it with t if yu wanna add a terrorist

bot_add_ct

Or

bot_add_t

And then hit enter

Done :)

1325569ify
Apr 21st, 02:10AM
dude,it does not work.i caan't add a bot or two it does not work are there any more ways to add a bot???

navNeet2
Apr 25th, 10:24AM
@navNeet: what folder do i need to replace when i put the downloaded Zbot? i try to find it but there's nothing folder that named Zbot..

what do i need to do??

paperb0y
Apr 26th, 09:42PM
Just install podbot

edong
Apr 30th, 08:56AM
thanks for the help dude... it works perfectly

keong
Jun 27th, 11:08AM
Zpot is already install but can't Extract to cstrike folder...how can i do?

Adam465
Jun 29th, 04:01PM
download zbot http://www.gamefront.com/files/4094862/zbots.zip/
and extract it in the cs1.6 folder
then open a map and type bot_add
if u found inside the zip a folder called cstrike open it and extract it inside ur cstrike folder
and thats it
(^"_"^)

ukiuk
Jun 30th, 06:23AM
yaa i know first write at ur console commmand bot_add_ct for adding counter terrorist and for adding terroridt u write bot_add_t and for removing dem u write bot_kick dats it bye pleasured 2 help u all........:o:D

44
Jul 13th, 10:49AM
pno ba maglagay ng addbot sa cs 1.6

Vaan
Jul 22nd, 08:29AM
where to install it????:)

private
Jul 23rd, 08:32AM
bot_add_ct and bot_add_t is not working for me
:mad:

ziyan
Jul 24th, 04:55AM
thats not work :mad:

unregistares
Jul 24th, 07:16AM
you go to pdob download and install from your files in cs 1.6

adam555555
Nov 9th, 03:37AM
i tride bot_add but it tels me unknown command plz tel me what to do

dhiyaul
Jan 6th, 02:16AM
i kan write

kostyad12
Mar 3rd, 08:34AM
:D